JUHLA- JA TAPAHTUMATILAT

Varaa juhlatila

Jos meidän porukka osaa jotakin, niin juhlien ja tapahtumien järjestämisen. Olemme tahoillamme pitäneet huolta muiden ihmisten kohtaamisista ja hauskanpidosta yhteensä noin kahdeksan vuosikymmenen verran. Meillä Wiurilassa juhla- ja tapahtumatiloja on useita – eri tarpeeseen, tunnelmaan ja ihmismäärään. Ylpeydenaiheemme nro.1 on luonnollisesti Wiurilan mieletön peilisali, tiloistamme isoin ja tyylikkäin.

Osaamme luoda tyylikästä ja rauhaisaa tai glamoröösia sekä riehakasta, niin se vain on. Tunnelma on satojen yksityiskohtien summa, niitä yksityiskohtia me rakastamme ja niiden eteen olemme valmiita tekemään paljon töitä, meihin voit luottaa! Tilamme taipuvat parin sadan hengen juhlallisuuksista alle kymmenen ihmisen kohtaamisiin, kysy niin me kerromme mieluusti lisää.

 

 

Peilisalissamme järjestämme arvokkaimmat juhlat sekä merkityksellisimmät yritystilaisuudet. Vieraita peilisaliin mahtuu 150 ja se on muunneltavissa monipuolisesti erilaisiin tarpeisiin & teemoihin. Peilisalin vieressä meillä on kaksi kabinettiamme, toisessa tilaisuudesta nauttii mukavasti max. 30 henkilöä ja toisessa enimmillään 20 vierasta. Molemmista kabineteista on suora käynti panorama-terassillemme josta aukeaa upeat näkymät Wiurilan golf-kentän suuntaan.

Joulun yritys- ja perhejuhlat sekä yhdistysten ja ystäväporukoiden illanvietot nyt varattavissa!