WIURILA – HETI PERILLÄ

Joskus sitä vain tietää olevansa perillä. Kuin kotonaan, mutta poissa kotoa. Tiedät varmasti, mitä tarkoitamme. Se on kuin jonkun oman jutun löytyminen: kaikki on uutta ja ihanaa, silti samaan aikaan oudosti tuttua. Meille kävi aivan samalla tavalla. Kun ensi kertaa kävelimme Wiurilan muurien rajaamalle sisäpihalle, tunsimme kytkeytyvämme ajan virtaan. Johonkin, joka on aina ollut – ja johonkin, joka tulee olemaan kauan meidän jälkeemme. Vaikka emme kovin nöyriä tyyppejä olekaan, tämän edessä pitää ottaa lakkia pois päästä ja osoittaa arvostusta sen edessä, että saamme olla osa tätä eeposta. Meille on tärkeää kirjoittaa pieni, mutta sitäkin kunniakkaampi osa Wiurilan tarinaa. Siihen tarvitsemme sinua.

Palvelumme

Ravintola Club Engel
Club Engel on mutkattoman rento ravintola jonka ytimessä on erinomainen palvelu sekä käsintehty laadukas ja konstailematon ruoka. Nauti elämästä raikkaassa ruokasalissamme, rentoudu tyylikkässä loungessa tai upean sisäpihamme laajoilla terasseilla.
Wiurila Wintti
Wintti majoittaa sinut ja perheesi, ystäväporukkasi tai työtiimin aivan Club Engel ravintolamme ja Wiurila Golf & Country Clubin palveluiden vierellä. Mutkaton ja tyylikäs guesthouse henkii laatua, rentoa olemista ja erinomaisia unia.
Wiurila juhla- ja tapahtumatilat
Tyylikkäät juhla- ja tapahtumatilamme ovat monipuolisia ja luovat onnistuneet puitteet niin arkeen kuin juhlaankin. Peilisali on todellinen ylpeytemme ja tarjoaa upeat raamit eri käyttötarpeisiin. Kabinetit sekä ravintolamme tilat terasseineen ovat muunneltavissa lukemattomiin eri tarpeisiin ja teemoihin.
Wiurila kokouspalvelut
Tilamme soveltuvat niin yrityksien ulkoisiin kuin sisäisiin tarpeisiin. Meillä on toimivat puitteet vaikkapa 150 hengen kokonaisvaltaiselle seminaaripäivälle kuin myös vaikkapa 5 hengen tiimipalaverille. Luomme työpäivästä mitä parhaimman ja mieleenpainuvimman upeassa miljöössämme.
Wiurila Collection
Olemme julkaisseet sarjan laadukkaita tuotteita lahjaksi tai itselle ostettavaksi. Tuotteet ovat sellaisia, joita itsekin haluamme käyttää. Wiurila Collection onkin osa näkemystämme siitä, millaista on rento elämä – omia sanoja lainataksemme ”nordic happiness”.
Wiurilan alueen muut palvelut
Yksin emme ole juuri mitään, yhdessä ollaan enemmän! Me Wiurilassa olemme osa lämmintä yhteisöä ja laadukkaita sopivan kokoisia palveluita. Luonto, golf, hevostila ja taide lyövät yläfemmoja kanssamme täällä Wiurilassa. Tutustu alueen muihin toimijoihin ja tee käynnistäsi entistäkin kokonaisvaltaisempi.

Sosiaalinen media